O NAMA

Kumont d.o.o. je osnovan 2005. godine sa osnovnom delatnošću proizvodnje građevinske stolarije.

Uvidom u potrebe krajnjih potrošača, tj. fizičkih lica, za zamenom stare, dotrajale stolarije, kojoj je vek trajanja istekao već davno, i razvojem građevinarstava kao grane koja je u nagloj ekspanziji, odlučili smo se na pokretanje proizvodnje PVC i ALU stolarije.

Početak je bio težak, ali zahvaljujući upornosti i znanju kako menadžmenta preduzeća, tako i zaposlenih visokokvalifikovanih radnika, uspeli smo da se izborimo i visoko pozicioniramo na jako konkuretnom tržištu.

Preduzećem upravlja i rukovodi direktor i osnivač preduzeća mašinski inženjer Milan Bajalica, sa višegodišnjim iskustvom u ovoj oblasti.

prozor veka

Mašinski inženjer Milan Bajalica

Preduzećem upravlja i rukovodi direktor i osnivač mašinski inženjer Milan Bajalica, sa višegodišnjim iskustvom u ovoj oblasti.

Kvalitet proizvoda i zadovoljan kupac pre svega je osnovni moto poslovanja našeg preduzeća, i upravo to nam je bila jedina reklama za sve ove godine, koja nam je donela na hiljade zadovoljnih kupaca i kasnije prijatelja naše kuće. Proizvodnja se odvija u vlastitoj proizvodnoj hali površine 300 m2 izgrađenoj 2007. godine koja je opremljena savremenom linijom za proizvodnju pvc stolarije.

U procesu proizvodnje koristimo isključivo repromaterijal koji uvozimo iz Nemačke (VEKA pvc profile, SIGENIA AUBI okove, WURTH šrafovsku robu i pur pene, itd.) i na osnovu toga bez bojazni dajemo garanciju na kompletan proizvod na rok od deset godina. Poštovani sugrađani, pozivamo Vas da svratite do nas i, ako želite, i lično prisustvujete izradi Vaše stolarije.

Vaša kuća štiti vas i vašu porodicu, a prozori su najvažniji element te zaštite. Zato pri izboru obratite pažnju na kvalitet.

Prozori izrađeni od VEKA profila značajno utiču na kvalitet i udobnost vašeg doma, čuvaju ne samo dobru klimu u kući, već i vaš novčanik, jer izuzetne izolacione osobine osetno smanjuju vaše troškove grejanja. Osim toga, VEKA profili su veoma trajni i otporni na vremenske uticaje zbog upotrebljenih materijala visokog kvaliteta i kvaliteta obrade.

To stalno iznova potvrđuju redovne kontrole i sertifikati internacionalno renomiranih instituta.

Pogledajte kompletan asortiman

PVC STOLARIJE

Adresa

Paunova 17, Beograd, Banjica

Telefon

Sedište preduzeća:
069/239-33-47

Proizvodnja:
063/583-510