Repromaterijal

 

Od repromaterijala u proizvodnji koristimo isključivo višekomorne VEKA PVC profile, SIGENIA AUBI okove i termopan staklo (4+15+4) visokog kvaliteta.
Osnovna svojstva VEKA PVC profila su:

Oblik i Stiloblik

 

Neiscrpni asortiman VEKA okvira, letvica i dodatnih profila pruža Vam mogućnost da izaberete baš onaj oblik prozora ili vrata koji ste zamislili. VEKA profili se uklapaju u svaki tip fasade bilo da se radi o starim kućama, reprezantivnim zdanjima, modernim stambenim zgradama ili futurističkim poslovnim prostorima.

Boja i odžavanje

 

VEKA profili se ne proizvode samo u beloj, smeđoj i boji drveta, već je tu čitava paleta boja i nijansi koje mogu upotpuniti izgled svake građevine i spolja i iznutra. Glatka površina VEKA profila laka je za održavanje, a Vi, konačno, možete zaboraviti na farbanje i lakiranje, jer VEKA prozori i vrata ne blede, odnosno, ne menjaju boju.

nikadapaleta

Izdržljivost i postojanostswingline

 

VEKA profili se izrađuju od veštačke mase proverenih sirovina visoke otpornosti na udar. Izuzetna klimatska i vremenska postojanost čak i pod ekstremnim uslovima, višekomorni sistem i čelično ojačanje u jezgru profila obezbedđuju da se ramovi prozora i vrata ne krive i da čvrstina okova bude dugotrajna.

Bezbednost

 

Već u osnovnoj varijanti, VEKA prozorski sistemi poseduju visoki nivo sigurnosti. Svakako, u skladu sa važećim protivpoplavnim standardima oni se mogu opremiti odgovarajućim okovima, staklima i ručkama za zaključavanje.

dripackucica

Izolacijaizolacija

 

Ugradnjom VEKA prozorskih sistema sprečavate gubitak toplote i znatno štedite na troškovima grejanja, doprinoseći tako boljem kvalitetu življenja. VEKA sistemi ostvaruju zvučnu zaštitu prema Vašim ličnim potrebama.

Odličan atestiran kvalitetiso

 

Svojstva sirovina, profila i prozora podvrgavaju se najstržem nadzoru u centru za ispitivanje proizvođača VEKA sistema. Osim toga, VEKA sistemi poseduju sertifikate i ateste o kvalitetu vodećih međunarodnih instituta.

KUMONT d.o.o.

 

Žitomislička 10 / lokal br. 3 (ugao Bitoljske i
Jablaničke ulice)

 

Sedište preduzeća:

tel/fax: 011/239-33-47,

mob. 063/449-234

 

Proizvodnja:

mob: 063/583-510

 

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

www.kumont.com

veka

baner-pvchome-on-kumont